• ügyfélszolgálat: 06 70 381 9803
  • e-mail: info@konyhavarazs.hu

Blog / Jó választás, ha laminált anyagból készül a konyhabútor?

Sokan gondolkodnak el azon, hogy jó választás lesz-e a konyhabútorhoz a laminált anyag. Szerintünk jó, de azért, hogy eloszlassuk a kételyeket, megmutatjuk, milyen érvek szólnak a laminált bútorlapok mellett. Vagyis miért nem rossz választás, ha ilyen anyagból készíttetjük a konyhabútorunkat.

Nagyon fontos dolog, hogy könnyedén karban tartható. A foltokkal szemben ellenálló a felülete. A tisztán tartása viszonylag egyszerű. Lényeges tulajdonság, hogy megfizethető áru, de ennek ellenére nem szükséges, hogy sablonos megoldásban gondolkodjunk, hiszen a laminált lapoknak több száz változata létezik. Kialakításban és színekben is rengeteg választási lehetőség kínálkozik. Köztük több olyan is, ami szinte összetéveszthető az eredeti faanyaggal.

Jó választás a konyhabútorunkhoz a laminált lap azért is, mert tartós. Az anyag nem sérülékeny és nem is fakul az évek során. Vagyis hosszú távra is nyugodtan tervezhetünk vele. 

Ha pedig az eredeti fával hasonlítjuk össze, látjuk, hogy semmivel se rosszabb választás a laminált anyag. A színek és a stílus tekintetében ugyanis mindkettőből több száz verzió létezik. Mindkettőből kialakítható egyedi konyhabútor. Ami pedig kimondottan a laminált lapok mellett szól, hogy az évek múltán sem szükséges újrafesteni, lekezelni vagy cserélni. A laminált lap a fával szemben nem reped, nem változik a színe. Hosszú évekig változatlan marad.

Vagyis, ha esetleg bizonytalan lett volna abban, hogy a konyhabútorhoz jó választás lesz-e a laminált anyag, megnyugtatjuk: nem fog mellé nyúlni. Ebből az anyagból is készíthető ugyanis értékálló, egyedi konyhabútor. Minden csak tervezés és a kialakítás kérdése. Mi pedig ebben segítünk. A pénzügyi kalkulációtól (az alkalmazásunk segít) kezdve a kivitelezésig mindenben számíthat ránk.

 

Érvek az egyedi konyhabútor mellett

Ha új konyhabútorra van szükségünk, elsőre talán a kész változatokra gondolunk. Miért ne tennénk (?), hiszen viszonylag elfogadható az áruk, jól néznek ki, szinte azonnal a miénk lehet és még könnyű összeszerelni is. De vajon ezek az érvek kellően tudják ellensúlyozni az egyedi konyhabútorok előnyeit?

Ilyen konyhabútor lesz a trendi 2017-ben

Ha kíváncsi a 2017-es konyhabútor trendekre, akkor ezt a bejegyzést érdemes elolvasnia.

Egy akril konyhabútorhoz mit szólna?

Nemrég bemutattuk, hogy melyek lesznek a 2017-es év konyhabútor trendjei. Akkor írtunk arról is, hogy a magasfényű bútorlapok és a letisztult formák, az egyszerű, minimalista megoldások ebben az évben is trendinek számítanak majd. De a dizájn csak egy dolog. A fényes felületnek számos más előnye is van. Nézzük, hogy melyek ezek.

Miért kell jól választani munkalapot a konyhabútorhoz?

Akárhogy is nézzük, a konyhabútor legtöbbet használt eleme a munkalap. Ezért nagyon fontos, hogy a kiválasztására áldozzunk megfelelő mennyiségű időt. De ne csak az ellenálló képességet nézzük meg a konyhabútor tervezésekor, a dizájnra is érdemes figyelni. A rosszul választott szín ugyanis boríthatja a bútor harmonikus megjelenését.